Bliv medlem af KS - din borgerlige studenterorganisation

Konservative Studerende på SDU

Konservative Studerende på SDU

Konservative Studerende på SDU er den eneste borgerlige studenterpolitiske forening på Syddansk Universitet i Odense. 

 

Her har du mulighed for at få et stærkt fagligt og socialt netværk, som du kan få gavn af under og efter din studietid. Vi vægter socialt samvær højt, men er også optaget af at dygtiggøre os som studerende og få sat politiske aftryk på SDU’s udvikling. 

 

Vi er modstandere af de woke tendenser, der er i vores samfund, og kæmper derfor mod det på universitetet. Vi ønsker derimod at universitetet skal fokusere på sin kerneopgave. Det betyder, at vi mener, at universitetet skal fremme den frie forskning og de frie, kritiske tanker – uden politisk indblanding. 

 

Den politiske indblanding på SDU ses, blandt andet, ved at universitetet i 2019 gjorde FN’s 17 verdensmål til omdrejningspunkt for SDU’s fremtidige udvikling. Det er en sag vi i KS-SDU brænder for og er imod. 

 

KS-SDU er tværborgerlig, hvilket betyder, at alle med en borgerlig politisk overbevisning kan blive medlem. Det er heller ikke et krav, at du er aktiv i politik eller ungdomspolitik udenfor SDU, for at blive medlem af foreningen. 

 

Uanset om du søger det sociale eller har studenterpolitiske ambitioner, så har vi plads til dig og glæder os til at se dig!

 

Bliv medlem af
Konservative Studerende på SDU
for kun 75,-

 

Mobilepay: 500011

 

skriv ”SDU”, tlf.nr., fødselsdato og mailadresse i beskedfeltet

Scroll to Top