Bliv medlem af KS i Odense

Konservative Studerende på SDU

Konservative Studerende på SDU

Konservative Studerende på SDU er den eneste borgerlige studenterpolitiske forening på Syddansk Universitet i Odense. 

 

Vi kæmper imod indentitetspolitikkens indtog på universitetet. Vi bakker derfor op om, at universitetet fokuserer på dets kerneopgaver. Det betyder, at vi mener, at universitetet skal fremme den frie forskning og de frie, kritiske tanker – uden politisk indblanding. 

 

Den politiske indblanding på SDU ses blandt andet ved, at universitetet i 2019 gjorde de FN’s 17 verdensmål til omdrejningspunkt for SDU’s fremtidige udvikling. Det er en sag vi i KS-SDU brænder for og er imod. 

 

KS-SDU er tværborgerlig, hvilket betyder, at alle med en borgerlig politisk overbevisning blive medlem. Det er altså ikke et krav, at du er ungdomspolitisk eller politisk aktiv udenfor SDU, for at blive medlem af foreningen. 

 

Du bliver medlem af KS-SDU ved at sende 75 kr. på MobilePay til 500011. Angiv dit navn, telefonnummer, mail og fødselsdag i overførslen. 

 

Vi glæder os til at se dig i foreningen! 

Odense

Suspendisse maximus metus a dolor facilisis, feugiat gravida nisi consectetur. Phasellus vitae justo vel nulla varius pharetra dignissim sed lectus. Maecenas et nulla accumsan velit posuere placerat vel eget dui. Sed ut elementum libero. Quisque nibh urna, lobortis sit amet …

Læs mere

 

Bliv medlem af
Konservative Studerende på SDU
for kun 75,-

 

Mobilepay: 500011

 

skriv ”SDU”, tlf.nr., fødselsdato og mailadresse i beskedfeltet

Scroll to Top

Tilmeldings formular

Udfyld felterne og vælg din ønskede afdeling. Så sender vi dig en mail, når du er blevet tilmeldt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.